Tarieven en kosten van Micro haar pigmentatie

Wat kost Micro haar pigmentatie?

MHP is maatwerk en daarom zijn de kosten voor iedereen verschillend. Verschillende factoren bepalen uiteindelijk de prijs. In een gratis consult kunnen we je de beste inschatting geven. Dit kan bij ons in de praktijk of online via Skype of Facetime. We zijn echt geïnteresseerd in jouw verhaal, wat je wensen zijn en helpen je met een eerlijk advies. Dat is toch wel het mooiste wat we je mee kunnen geven.
Op onze website of tijdens een consult zijn foto’s te zien van mensen in dezelfde situatie als u. Omdat wij dit sinds 2012 doen hebben wij alles al wel een keer voorbij zien komen en hebben wij vol vertrouwen in onze micro haar pigmentatie behandelingen. We laten je voor-, na- en tijdens-voorbeelden zien.

De Prijs van MHP is afhankelijk van een aantal factoren.

  • De mate van de kaalheid (Norwood Schaal 1 t/m 7)
  • bestaande dekking van het haar, dun of volledig kaal?
  • Hoge of lage haargrens zijkanten en achterkant?
  • Het aantal zones?
  • Groot breed hoofd of klein smal hoofd?
  • Moet er veel aan de voorzijde ter hoogte van de slapen gepigmenteerd worden?
  • Moeten we FUT of FUE littekens camoufleren?
  • Heb je huidproblemen (schilferigheid, eczeem) waar we je dmv voedingsadvies van af kunnen helpen?
  • Heb je Alopecia?
MHP Nederland zones

Bellen of Whatsappen voor een consult?

Vul hieronder uw gegevens in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Kortom, de prijs varieert per situatie. De prijzen gaan van een het behandelen van Alopecia totalis of een litteken van 150,- tot aan een volledige behandeling. 
De gemiddelde behandelprijs van een volledig hoofd ligt tussen de 1600,- en 2600,-.
Mensen met bestaand en langer of getransplanteerd haar die meer verdichting wensen, starten met een gereduceerd startbedrag en kunnen dan per uur bijboeken. Daardoor hebben ze volledige vrijheid in hun behandelplan.
Voor een snelle schatting van een behandelprijs, neem dan gerust contact op via de website of contact@mhpnederand.nl. Omschrijf je wensen zo goed mogelijk en stuur duidelijke foto’s mee.

geschoren look

Geschoren look voorbeeld

Vollere look

Vollere look voorbeeld

Litteken camouflage

Litteken camouflage voorbeeld
Aan de hand van de tabel hieronder kun je zelf een inschatting maken over wat de gebieden zijn die meegenomen moeten worden.

Meer info of uw prijs opvragen?

Om te beginnen zal ons team van specialisten uw haaruitval moeten beoordelen om de beste oplossing te bepalen. Hieronder kunt ons afbeeldingen van uw haarverlies sturen en een gratis online consult plannen. Dit kan telefonisch via facetime/skype consult/whatsapp of zelfs bij ons in de kliniek. Uw haaruitvaloplossing wordt beoordeeld door een gecertificeerde scalp micro pigmentatie specialist, die u van het begin tot eind zal begeleiden met een op maat gemaakt behandelplan. Vanuit het consult adviseren we u het type behandeling en krijgt u een geschikte prijs. De specialisten kunnen desgewenst een natuurlijke haarlijn simuleren die overeenkomt met uw anatomie en gewenste look. U kunt zo precies zien hoe de behandeling op u eruit zal zien. Er is alle vrijheid om de haarlijn gedurende het proces nog aan te passen zolang het natuurlijk blijft.

Doe hier uw prijsaanvraag

Goedkoop is duurkoop als het aankomt op Micro haar pigmentatie!

Helaas maar waar, doordat er zoveel verschillende opleidingen de grond uit schieten die een graantje mee willen pikken, zien we ook veel prutswerk voorbij komen, voornamelijk door gebrek aan ervaring en de verkeerde pigmenten, te diep zetten enz. Doordat we zelf pioniers waren 6 jaar geleden en weten wat er allemaal fout kan gaan met verkeerde pigmenten, techniek enz, zijn wij eigenlijk samen met nog een andere grote speler, de enige 2 echte praktijken voor een natuurlijk resultaat. Tuurlijk kun je het wellicht ergens goedkoper of zelfs voor de helft van de prijs krijgen. Dit zijn vaak beginners. De vraag is eerder, durf je je hoofd daar wel aan toe te vertrouwen?
Sluit Menu