Haar tattoo of haar tatoeage (SMP)

Wat is een haar tattoo of haar tatoeage (SMP)

Wat is een haar tattoo? Het is een innovatieve techniek waarbij speciale pigmenten worden aangebracht op de hoofdhuid om de illusie van kort geschoren haar te creëren. Deze behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar, kaalheid, littekens of een kalende kruin.

Bij MHP Nederland begrijpen we dat uw uiterlijk een belangrijk onderdeel is van uw zelfvertrouwen. Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige pigmenten om een natuurlijk ogend resultaat te creëren dat past bij uw haarkleur en -stijl.

Haar tatoeage bij MHP Nederland

Bij MHP Nederland geloven we dat kwaliteit het belangrijkste aspect is bij het zetten van een haar tattoo. Daarom hebben we een team van ervaren specialisten in dienst die zijn opgeleid in de nieuwste technieken en de beste materialen gebruiken om u de best mogelijke behandeling te bieden.

We streven er altijd naar om de hoogste normen te handhaven bij het uitvoeren van onze behandelingen en we nemen onze tijd om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. We begrijpen dat het zetten van een haar tattoo een belangrijke beslissing is en we willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Bellen of Whatsappen voor een consult?

Vul hieronder uw gegevens in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

Bekijk hier ons werk.

Pigmentatie's voor tijdens en na de behandeling

Ben jij geschikt voor een haar tattoo?

Onze micro haar pigmentatie behandelingen zijn geschikt voor verschillende soorten haarverlies, van vroegtijdige kaalheid tot meer geavanceerde haaruitval. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten en de tijd die nodig is om uw nieuwe look te behouden.

Bij MHP Nederland bieden we gratis consulting aan om al uw vragen over de behandelingen en de kosten te beantwoorden. Deze consulten kunnen telefonisch of in onze kliniek worden geboekt. Onze deskundige specialisten zijn er om u te begeleiden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen over uw behandeling.

Gratis consult (telefonisch of in kliniek) voor een haar tattoo?

Onze deskundige specialist werkt graag samen met u om een behandeling op maat te maken die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoet. We gebruiken alleen hoogwaardige pigmenten die veilig zijn voor uw huid en die een natuurlijk ogend resultaat geven dat past bij uw haarkleur en -stijl.

Bij MHP Nederland staan we voor kwaliteit en we streven er altijd naar om de best mogelijke behandelingen te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen er weer vol en gezond uit te zien met een haar tattoo van topkwaliteit.

Veel gestelde vragen...

Hoe veel kost een haar tattoo / haar tatoeage?

De kosten van een haar tatoeage bij MHP Nederland variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de te behandelen gebieden, de mate van haarverlies en de gewenste resultaten. Aangezien elke behandeling op maat wordt gemaakt, kunnen de kosten per persoon verschillen.

We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het nemen van een beslissing over een haar tattoo-behandeling. Daarom bieden we gratis consulten aan, waarin we alle vragen over de behandeling kunnen beantwoorden en u een duidelijk beeld kunnen geven van de mogelijke kosten.

Tijdens het consult bespreken we uw individuele situatie en maken we een behandeling op maat die past bij uw wensen en budget. We streven ernaar om transparant te zijn over de kosten en zullen altijd duidelijk communiceren over alle kosten die bij de behandeling komen kijken.

Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis consult in te plannen en meer te weten te komen over de kosten van een haar tatoeage-behandeling bij MHP Nederland.

zie je het verschil tussen echt haar en een haar tatoeage?

Ja, er is een verschil tussen echt haar en een haar tatoeage. Een haar tatoeage is ontworpen om de illusie van haar te creëren door middel van pigmentatie op de hoofdhuid, terwijl echt haar uit levende haarzakjes groeit en een driedimensionaal aspect heeft.

Een haar tatoeage kan er echter wel erg realistisch uitzien, vooral wanneer uitgevoerd door een getrainde professional met behulp van hoogwaardige pigmenten en technieken. Het uiteindelijke resultaat hangt af van verschillende factoren, waaronder de kleur en het type pigment dat wordt gebruikt, de vaardigheid van de specialist en de hoeveelheid pigment die wordt aangebracht.

Hoewel het resultaat van een haar tatoeage er anders uitziet dan echt haar, kan het een effectieve oplossing zijn voor mensen met haarverlies of haaruitval. Het biedt een niet-chirurgische en duurzame manier om de illusie van een volle haardos te creëren, zonder dat er elke dag styling of onderhoud nodig is.

hoelang duurt het proces van een haartattoo

De duur van het proces van het zetten van een haartatoeage varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de te behandelen gebieden, de mate van haarverlies en de gewenste resultaten. Over het algemeen duurt het proces van het zetten van een haartatoeage bij MHP Nederland echter tussen de 2 en 4 sessies.

Elke sessie duurt meestal tussen de 2 en 5 uur. Tijdens de eerste sessie wordt er een basisontwerp gemaakt en wordt de kleur van het pigment bepaald. Vervolgens wordt het pigment aangebracht op de hoofdhuid met behulp van een naald en een speciale techniek. Bij de daaropvolgende sessies wordt het ontwerp verder verfijnd en wordt er meer diepte en dimensie toegevoegd aan de pigmentatie.

Het proces van het zetten van een haartatoeage is niet pijnlijk, maar sommige mensen kunnen lichte ongemakken ervaren, vergelijkbaar met kleine prikjes op de hoofdhuid. Na elke sessie is er meestal geen hersteltijd nodig en u kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Bij MHP Nederland streven we ernaar om het proces van het zetten van een haartatoeage zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken, terwijl we toch kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen.

Is Micro haar pigmenatatie permanent (blijvend)?

Micro haar pigmenatie of Scalp micro pigmentatie valt onder de noemer cosmetische pigmentatie of permanente make-up. Ook wordt het wel eens aangeduid als een cosmetische hoofdhuid- of haartattoo, al is deze benaming vaak onjuist. Een tattoo wordt namelijk veel dieper gezet met kans op uitloop en/of dikkere punten. Met onze ervaring en kundig oog zetten wij het in de juiste huidlaag. Wij gebruiken speciale organische en veilige Carbon gebaseerde pigmenten waardoor deze behandeling het meestal een aantal jaren mooi uithoudt. Na verloop van tijd kan een klant wat vervaging ervaren, waar men voor terug kan komen voor een snelle Touch Up-bijwerking. Deze cosmetische oplossing zal niet afwassen maar kan in de loop van de jaren worden aangepast. We raden altijd aan om ons ervaren team van deskundigen te ontmoeten om uw behandelingsopties te bespreken.

Hoe kan ik me voorbereiden op een haar tatoeage?

Om je goed voor te bereiden op het zetten van een haar tatoeage zijn er een paar dingen die je kunt doen. Hier zijn enkele tips:

  • Onderzoek: Doe onderzoek naar de verschillende klinieken die deze behandeling aanbieden en lees reviews van eerdere klanten. Op die manier kun je een weloverwogen keuze maken en de kliniek kiezen die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

  • Consult: Boek een consult bij de kliniek waar je de behandeling wilt ondergaan. Tijdens het consult kun je vragen stellen aan de professionals en je laten informeren over de behandeling en alle aspecten die daarbij horen.

  • Medicatie: Mocht je medicatie gebruiken, overleg dan met de behandelend arts of je deze mag blijven gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

Meer haar tattoo tips!

  • Vermijd alcohol en bloedverdunners: Vermijd alcohol en bloedverdunners zoals aspirine en ibuprofen minstens 24 uur voor de behandeling. Dit kan de kans op bloeden en blauwe plekken verminderen.

  • Huidverzorging: Zorg voor een goede huidverzorging voorafgaand aan de behandeling. Hydrateer en verzorg de huid goed, zodat deze in goede conditie is.

  • Kledingkeuze: Draag tijdens de behandeling comfortabele en losse kleding. Hierdoor kan de behandelaar makkelijker bij de behandelde gebieden komen.

Door deze tips te volgen, kun je jezelf goed voorbereiden op het zetten van een haar tatoeage en zorgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Verkleurd een pigmenatie met de tijd?

Nee. Een haar tatoeage is een vorm van permanente cosmetica, maar in tegenstelling tot tattoo-inkt is het MHP Nederland-pigment ontworpen om in hetzelfde kleurenspectrum van kortgeknipt haar te vallen. Het pigment bevat geen extra kleurstoffen of additieven en zal alleen lichter worden, niet verkleuren gedurende een langere tijd. Uiteraard is de ervaring en training van uw behandelaar ook een belangrijke factor.

Micro haar pigmentatie maakt ook gebruik van andere apparatuur en naaldmodules dan bij traditionele tatoeages. De naaldmodule en machine zijn specifiek ontworpen voor scalp micro pigmentatie. Minder trilling, minder lawaai, meer precisie, fijnere naalden.

moet ik kaal zijn voor een haar tattoo? Moet ik mijn haar afscheren?

Afhankelijk van het patroon en de hoeveelheid dunner wordend haar, kunnen sommige klanten een langere haarlengte behouden. Micro haar pigmentatie kan gebieden optisch helpen te ‘verdichten’ zodat minder van de hoofdhuid zichtbaar wordt. Als er echter een sterk patroon van haarverlies is of er gewoon te weinig haardichtheid is, wordt de klant aanbevolen om het korter te trimmen voor het meest natuurlijke resultaat. In een persoonlijk consult kunnen we u hierin het beste adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Werkt het zetten van een haar tatoeage bij blond of rossig of bruin haar?

Ja, mensen met askleurig blond, askleurig rossig of bruin haar kunnen nog steeds profiteren van micro haar pigmentatie. Mensen met heel erg witblond of vurig oranje haar zijn helaas niet geschikt. De meeste blonde of rossige types hebben namelijk een assige grijze ondertoon. Dat zie je vaak beter wanneer hun haar kortgetrimt of geschoren is. Het haar krijgt alleen meer kleur naarmate het langer wordt. Ten tweede gebruiken we een grijsschaalpigment dat in toon kan worden aangepast om perfect in te mengen met deze  haartonen. We creëren eenvoudig een lichtere verdunning om in de bestaande haren te mengen.

Werkt Scalp Micropigmentatie bij grijs haar?

Ja, mensen met grijs haar kunnen nog steeds profiteren van micro haar pigmentatie/scalp micropigmentatie. Ten eerste worden de meeste klanten die bovenop kalend zijn aangeraden om hun haar zeer kort te trimmen. Wanneer dit is gebeurd, ziet grijs haar er niet zo grijs uit omdat de haarwortel zelf donkerder is. Haar wordt alleen grijs naarmate het langer wordt. Ten tweede gebruiken we een grijsschaalpigment dat in toon kan worden aangepast om perfect in te mengen met lichtere haartonen. We creëren eenvoudig een lichtere verdunning om in de bestaande grijze haren te mengen.

Zijn er risico's verbonden aan het zetten van een haar tattoo?

Het zetten van een haar tattoo brengt, net als elke andere medische of cosmetische procedure, enige risico’s met zich mee. Enkele mogelijke risico’s zijn infectie, allergische reacties, littekenvorming en onjuiste kleur of vorm. Om deze risico’s te minimaliseren, is het belangrijk om te kiezen voor een gerenommeerde kliniek zoals MHP Nederland met ervaren en gekwalificeerde professionals die u begeleiden tijdens het gehele proces. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle noodzakelijke informatie ontvangt over de behandeling, inclusief de risico’s en bijwerkingen. Bij MHP Nederland begrijpen we hoe belangrijk uw veiligheid en comfort zijn en daarom zorgen we ervoor dat we altijd steriele naalden en apparatuur gebruiken en de huid grondig reinigen voorafgaand aan de behandeling. Onze professionals zijn ervaren en gekwalificeerd en zullen ervoor zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over het proces en alle vragen en zorgen worden besproken voordat u de behandeling ondergaat.

Is een haar tattoo / haar tatoeage geschikt voor iedereen?

Hoewel een haar tattoo voor veel mensen een uitkomst kan zijn, is het belangrijk om te begrijpen dat het niet voor iedereen geschikt is. Bijvoorbeeld, als u lijdt aan alopecia areata (een auto-immuunziekte die haarverlies veroorzaakt) of als u zeer gevoelige huid heeft, kan het zijn dat u geen geschikte kandidaat bent voor een haar tattoo behandeling (Dit hoeft echter niet zo te zijn, veel situaties zijn goed te behandelen). Het is daarom belangrijk om een consult te boeken bij een ervaren specialist om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor u.

Bellen of Whatsappen voor een consult?

Vul hieronder uw gegevens in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.
Sluit Menu