Wat kost een MHP Behandeling?

Wat zijn de prijzen en tarieven voor Micro haar pigmentatie behandelingen?

MHP is maatwerk en daarom zijn de kosten voor iedereen verschillend. Verschillende factoren bepalen uiteindelijk de prijs. In een gratis consult kunnen we je de beste inschatting geven. Dit kan bij ons in de praktijk of online via skype of facetime. We zijn echt geinteresseerd in jouw verhaal, wat je wensen zijn en helpen je met een eerlijk advies. Dat is toch wel het mooiste wat we je mee kunnen geven. Tijdens het consult kunnen we vele videos en fotos op onze camera’s laten zien, zodat je ook echt ziet dat het van ons komt en niet ergens van het internet gestolen is. We laten je voor-, na- en tijdens-voorbeelden zien. De Prijs van MHP is afhankelijk van een aantal factoren.
  • De mate van de kaalheid (Norwood Schaal 1 t/m 7)
  • bestaande dekking van het haar, dun of volledig kaal?
  • Hoge of lage haargrens zijkanten en achterkant?
  • Het aantal zones?
  • Groot breed hoofd of klein smal hoofd?
  • Moet er veel aan de voorzijde ter hoogte van de slapen gepigmenteerd worden?
  • Moeten we FUT of FUE littekens camoufleren?
  • Heb je huidproblemen (schilferigheid, eczeem) waar we je dmv voedingsadvies van af kunnen helpen?
  • Heb je Alopecia?
MHP Nederland zones
Kortom, best wel wat factoren die ervoor kunnen zorgen dat de prijs van persoon tot persoon kan variëren. De prijzen gaan van een litteken van 150,- tot aan een flinke investering,- in het geval van Alopecia totalis. De gemiddelde behandelprijs van een volledig hoofd ligt tussen de 1600,- en 2200,-. Mensen met bestaand en langer of getransplanteerd haar die meer verdichting wensen, starten met een gereduceerd startbedrag en kunnen dan per uur bijboeken. Daardoor hebben ze volledige vrijheid in hun behandelplan. Voor een snelle schatting van een behandelprijs, mail naar contact@mhpnederland.nl. Omschrijf je wensen zo goed mogelijk en stuur duidelijke fotos mee. Aan de hand van de tabel hieronder kun je zelf een inschatting maken over wat de gebieden zijn die meegenomen moeten worden.

geschoren look

Geschoren look voorbeeld

Vollere look

Vollere look voorbeeld

Litteken camouflage

Litteken camouflage voorbeeld

Touch up pigmentatie behandelingen

Toekomstige touch up behandelingen kosten slechts 250,- per uur of deel ervan ongeacht hoeveelheid zones. Je kan zelf bepalen waar je de aandacht op wilt richten. De hoeveelheid zones hoeft dus niet te bepalen wat je touchup prijs is. Daardoor ben je eigenlijk voordeliger uit dan bij andere praktijken. De meeste van onze klanten hebben hun touch up behandelingen gratis. Hoe?… Dat lees je hieronder.

Gratis online consult aanvragen?

Om te beginnen zal ons team van specialisten uw haaruitval moeten beoordelen om de beste oplossing te bepalen. Hieronder kunt ons afbeeldingen van uw haarverlies sturen en een gratis online consult plannen. Dit kan telefonisch via facetime/skype consult/whatsapp of zelfs bij ons in de kliniek. Uw haaruitvaloplossing wordt beoordeeld door een gecertificeerde scalp micro pigmentatie specialist, die u van het begin tot eind zal begeleiden met een op maat gemaakt behandelplan. Vanuit het consult adviseren we u het type behandeling en krijgt u een geschikte prijs. De specialisten kunnen desgewenst een natuurlijke haarlijn simuleren die overeenkomt met uw anatomie en gewenste look. U kunt zo precies zien hoe de behandeling op u eruit zal zien. Er is alle vrijheid om de haarlijn gedurende het proces nog aan te passen zolang het natuurlijk blijft.

Vraag hier uw Gratis consult aan.

Sluit Menu