FUT/FUE Litteken behandeling

Wat is een FUT/FUE Litteken behandeling​

Micro haar pigmentatie ook wel wel Scalp Micro Pigmentatie, MHP, SMP, scalp pigmentatie, stoppeltattoo of haartattoo genoemd is onze meest gebruikelijke behandeling. Micro haar pigmentatie is een niet-invasieve behandeling die zeer fijne en precieze micro-naalden gebruikt om pigment vrij oppervlakkig in de hoofdhuid af te zetten.
We repliceren zo kleine haarstoppeltjes om en camoufleren haartransplantatie littekens van zowel FUE als FUT methode. Het is de meest natuurlijke oplossing voor mensen met haarverlies, haaruitval, kaalheid, dunner wordend haar, optische verdichting bij haartransplantaties, haartransplantatie littekens en Alopecia.

Litteken camouflage voorbeeld

Bekijk hier ons werk.

Pigmentatie's voor tijdens en na de behandeling

Veel gestelde vragen...

Hoe veel kost micro haar pigmentatie?

Onze prijzen zijn gebaseerd op het niveau van haarverlies, dat voor elke klant anders is. De prijs is vanaf €650 voor een zone tot een hogere prijsklasse bij volledige alopecia. We raden aan een vrijblijvend gratis consult in te plannen, zodat ons team uw geval kan evalueren en een gepersonaliseerde prijsopgave kan doen op basis van uw behoeften afgestemd op uw haarverlies.

Is Micro haar pigmenatatie zichtbaar?

Micro haar pigmentatie is zo’n effectieve oplossing voor haaruitval geworden vanwege de consequent natuurlijke en niet-detecteerbare resultaten. MHP Nederland is trots op het vermogen om elk individuele haarzakje naadloos te repliceren om zo een perfect geheel voor elke klant te creëren. Dit kan niet iedereen. Hier zit heel wat training en ervaring in wat ons onderscheid van vele beginnende praktijken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Micro haar pigmentatie kan niet altijd als een behandeling van 1 sessie worden beschouwd. Afhankelijk van de mate van haarverlies of littekens kunnen de meeste klanten tussen de 2-4 sessies verwachten om hun behandeling te voltooien. Tussen iedere behandelingen is meestal 14-21 dagen hersteltijd nodig voor optimale resultaten.
Wij werken snel en kunnen grotere oppervlaktes behandelen in kortere tijd, ook daar onderscheiden we ons van andere praktijken.

Is Micro haar pigmenatatie permanent (blijvend)?

Micro haar pigmenatie of Scalp micro pigmentatie valt onder de noemer cosmetische pigmentatie of permanente make-up. Ook wordt het wel eens aangeduid als een cosmetische hoofdhuid- of haartattoo, al is deze benaming vaak onjuist. Een tattoo wordt namelijk veel dieper gezet met kans op uitloop en/of dikkere punten. Met onze ervaring en kundig oog zetten wij het in de juiste huidlaag. Wij gebruiken speciale organische en veilige Carbon gebaseerde pigmenten waardoor deze behandeling het meestal een aantal jaren mooi uithoudt. Na verloop van tijd kan een klant wat vervaging ervaren, waar men voor terug kan komen voor een snelle Touch Up-bijwerking. Deze cosmetische oplossing zal niet afwassen maar kan in de loop van de jaren worden aangepast. We raden altijd aan om ons ervaren team van deskundigen te ontmoeten om uw behandelingsopties te bespreken.

Verkleurd een pigmenatie met de tijd?

Nee. Micro haar pigmentatie is een vorm van permanente cosmetica, maar in tegenstelling tot tattoo-inkt is het MHP Nederland-pigment ontworpen om in hetzelfde kleurenspectrum van kortgeknipt haar te vallen. Het pigment bevat geen extra kleurstoffen of additieven en zal alleen lichter worden, niet verkleuren gedurende een langere tijd. Uiteraard is de ervaring en training van uw behandelaar ook een belangrijke factor.

Micro haar pigmentatie maakt ook gebruik van andere apparatuur en naaldmodules dan bij traditionele tatoeages. De naaldmodule en machine zijn specifiek ontworpen voor scalp micro pigmentatie. Minder trilling, minder lawaai, meer precisie, fijnere naalden.

moet ik kaal zijn voor pigmentatie? Moet ik mijn haar afscheren?

Afhankelijk van het patroon en de hoeveelheid dunner wordend haar, kunnen sommige klanten een langere haarlengte behouden. Micro haar pigmentatie kan gebieden optisch helpen te ‘verdichten’ zodat minder van de hoofdhuid zichtbaar wordt. Als er echter een sterk patroon van haarverlies is of er gewoon te weinig haardichtheid is, wordt de klant aanbevolen om het korter te trimmen voor het meest natuurlijke resultaat. In een persoonlijk consult kunnen we u hierin het beste adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Werkt Scalp Micropigmentatie bij blond of rossig of bruin haar?

Ja, mensen met askleurig blond, askleurig rossig of bruin haar kunnen nog steeds profiteren van micro haar pigmentatie. Mensen met heel erg witblond of vurig oranje haar zijn helaas niet geschikt. De meeste blonde of rossige types hebben namelijk een assige grijze ondertoon. Dat zie je vaak beter wanneer hun haar kortgetrimt of geschoren is. Het haar krijgt alleen meer kleur naarmate het langer wordt. Ten tweede gebruiken we een grijsschaalpigment dat in toon kan worden aangepast om perfect in te mengen met deze  haartonen. We creëren eenvoudig een lichtere verdunning om in de bestaande haren te mengen.

Werkt Scalp Micropigmentatie bij grijs haar?

Ja, mensen met grijs haar kunnen nog steeds profiteren van micro haar pigmentatie/scalp micropigmentatie. Ten eerste worden de meeste klanten die bovenop kalend zijn aangeraden om hun haar zeer kort te trimmen. Wanneer dit is gebeurd, ziet grijs haar er niet zo grijs uit omdat de haarwortel zelf donkerder is. Haar wordt alleen grijs naarmate het langer wordt. Ten tweede gebruiken we een grijsschaalpigment dat in toon kan worden aangepast om perfect in te mengen met lichtere haartonen. We creëren eenvoudig een lichtere verdunning om in de bestaande grijze haren te mengen.

Doet Scalp Micropigmentatie pijn?

Voor de meeste klanten is de pijn minimaal en is het consequent minder pijnlijk dan traditionele tatoeages. Er zijn gebieden zoals de haarlijn en de slapen die iets gevoeliger zijn dan bovenop. Wij adviseren u goede nachtrust te nemen, geen koffie, alcohol, drugs, wiet of energy drinks te gebruiken. Na uw sessie zult u verder geen ongemak ervaren en u kunt gewoon lekker slapen zonder pijn. We werken ook met een natuurlijke homeopathische mondspray die veel processen in het lichaam uitbalanceert wat weer resulteert in een verbeterd imuunsysteem, minder stress, betere en diepere slaap, minder pijn. Als je hier een paar weken mee begint voordat de behandeling start zul je ons absoluut dankbaar zijn. Vraag ons hiernaar in het consult.

Is Scalp Micropigmentatie ook voor lang haar?

Micro haar pigmentatie wordt gebruikt om optische dichtheid geven aan dunner wordende gebieden. We kunnen dichtheid toevoegen aan alledaagse gebieden zoals de kruin, haarscheiding en meer. Voor mensen die de pigmentatie gebruiken om hun haarlijn opnieuw op te bouwen en meer naar voren te halen, raden we het aan om uw haar kort te houden voor een meer gebalanceerde look. Hierin kunnen wij u adviseren wat niet of wel natuurlijk lijkt.

Staat uw vraag/antwoord hier niet tussen?

Vul hieronder uw vraag in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.
Sluit Menu